Cursus Gebarentaal op Maat

Afgelopen maandag hebben we weer een cursus Gebarentaal op Maat succesvol afgerond. Deze keer betrof het een kleinschalige woonvorm, waarvan twee bewoners doof zijn. De bewoners en de begeleiding gingen samen aan de cursus deelnemen. Het was een enthousiaste groep. Voor deze groep wordt een vervolgcursus Gebaren taal op maat ontwikkeld.

Cursus Gebarentaal op Maat
De cursus Gebarentaal op Maat wordt speciaal op maat gemaakt. Het is geschikt voor bedrijven, instellingen en gezinnen/families met één of meer slechthorende of dove personen. Er worden cursussen ontwikkeld om de communicatievaardigheden met deze doelgroepen te verbeteren. Het aantal lessen wordt met het bedrijf samen overeen gekomen. De kosten zijn afhankelijk van het aantal lessen en het op maat te maken lesmateriaal.

Is de cursus Gebarentaal op Maat iets voor u?
Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.